Alla människor är inte öppna med sina svårigheter. Det kan vara en stressig arbetsplats, en kylig partner eller drömmen om ett annat liv. En certifierad coach kommer att hjälpa dig, oavsett dilemma och oro. De är till för att guida dig – till ett framgångsrikt och bra liv.

Man kan endast leda hästen till vattnet, men inte tvinga den att dricka

Vad menas med det här? Jo, att en coach endast kan leda dig till potentiella svar och en viss uppenbarelse – men inte tvinga dig att agera på dem. En coach kommer att ge dig inre och yttre verktyg, som du sedan använder för att uppnå dina mål i livet.

I coachens verktygslåda

  • En skruvmejsel för att skruva isär tidigare dogmer: Du måste se dig själv ur ett objektivt perspektiv, för att påbörja din resa framåt. Därför måste du plocka isär det som är “du” och ifrågasätta din nuvarande konstruktion.
  • En hammare för att fastslå dina styrkor: I de isärplockade delarna kommer vissa egenskaper sticka ut. Dessa är dina styrkor och förutsättningar, som ska uppmärksammas och användas i arbetet för ett bättre liv.
  • En ficklampa för att belysa dina utvecklingsområden: På samma sätt som styrkor kommer

upptäckas, kommer även dina utvecklingsområden fram. Dessa behöver belysas för att du inte ska fastna i din nedåtgående spiral.

  • En tumstock för att mäta din framtida framgång: Det här är det mest effektiva verktyget, där du

för första gången kan se din fantastiska framtid, som bara väntar på att bli uppfylld. Tumstocken

är oändlig och du är måttenheterna, du bestämmer!

Resultatet

Du bestämmer själv hur din coaching ska se ut, hur mycket du vill ta emot och hur länge du vill fortsätta. Coachingen – som kan göras online – kommer att generera tre grundläggande egenskaper:

  • Ett ökande självförtroende och ökande självkänsla
  • En växande självinsikt
  • En lysande framtid