När en tandläkare och en personlig coach samarbetar, bör omgivningen stålsätta sig för en riktig solskenshistoria. Det spelar ingen roll hur trött, utarbetad eller utmattad du är. En coach kommer fylla dig med energi, vägledning och kompetenta tips. Men det krävs att du lägger manken till och är öppen för förändring. Dr. Bob är en av de tidigaste tandläkarna som fått hjälp av en coach och kommit ut på andra sidan:

Dr. Bob: En solskenshistoria

Dr. Bob var en tandläkare som precis startat sin privata klinik med sin bästa vän och kollega. Tyvärr avled kollegan inom kort, och Dr.Bob lämnades med en övermäktig skuld. Han började arbeta dag och natt för kunna täcka kostnaderna, men efter ett år tog han en välförtjänt semester. Han tog även tillfället i akt för att besöka ett tandläkarevent, då han fortfarande hyste stor kärlek för yrket. Där hörde han när en Coach talade på scen – och tankarna började genast snurra.

Några månader senare började Dr.Bob samarbeta med sin alldeles egna coach och upptäckte snart skillnaden mellan ekonomisk vägledning, terapeutisk vägledning och en personlig coach. Hans nyfunna coach försökte inte bara arbeta strategiskt och företagsamt, och inte heller försökte coachen endast tala om känslor och mående. Nej, coachen ville tala om Dr.Bobs drömmar, mål och värderingar. Tre ord som Dr.Bob tidigare inte ägnat mycket tanke åt. Det är vad som som gör coachen speciell: Hen guider dig både på det personliga och yrkesmässiga planet.

Dr.Bob lyckades bli av med sin skuld och hans klinik blomstrade inom kort tid. Det går osagt att han hade sin coach att tacka – som gav honom verktygen för en framgångsrik framtid.

Slutsats

Det spelar ingen roll om du driver eget, eller om du är anställd. Du kan fortfarande anlita en online coach för minskad stress och oro. Coachen kommer att möta dig där du befinner dig, både fysiskt och psykiskt samt vägleda dig på den nivå du vill – på dina villkor.